tisdag 20 september 2011

Dag 7

Igår trodde jag att det skulle svänga till det bättre, men inte var vi riktigt där ännu. Den här dagen har bestått av en evig värk i tungan och ut mot öronen. Eller det känns kanske mera som att det finns för lite hud, vilket det ju i och för sig finns efter ingreppet. Det liksom drar i hela ansiktet, och det gör rysligt ont. Knapert med mat har det blivit också. Dessutom dåligt med sömn natten tills idag eftersom det fanns något i halsen som gjorde att man måste svälja hela tiden.

Inte nog med det så har de hållit på med nån jävla grävmaskin utanför vårt idag igen. Det är nu tredje gången de gräver sönder den här sidan av vägen i sommar. Måste helt enkelt vara ett gäng män som planerat detta, eftersom det garanterat skulle ha gått att göra mer då man för en gångs skull hade grävt sönder den första gången ifall en kvinna varit med och planerat=)

När de packade ihop och drog för dan så anlände de som skulle borra bergsvärme åt de blivande grannarna. Någon enstaka meter från vårt hade de beslutat sig för att borra  2 st hål. Och denna procedur går ju inte helt ljudlöst till den heller. Kl.22.00 skulle de sluta för dan, och jag är ganska säker på att jag vaknar imorgonbitti av att sängen håller på att hoppa ur sovrummet. Är man född med otur så är man. Dessutom skulle grävarn återkomma imorgon. Av 365 dagar på ett år så måste allt detta ske exakt då jag är som sämst till humörs och sämst i skick. Kanske man skulle ta en extra dos medicin till natten och hoppas att man vaknar först imorgon när alla åkt hem.

Nu blir det strax mera medicin och en önskan om en bättre natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar