lördag 17 september 2011

Dag 4

Vaknade 04.00 av att det värkte i halsen. En timme tills det var dags för mera medicin. Försökte somna om och lyckades väl ungefär en halv timme. Sedan var det bara att stiga upp och söka efter tabletterna. Passade på att smälla in en burk med fil eftersom det ju ändå gjorde så ont att svälja och tog mina tabletter. Gick upp och lade mig på nytt med ispåsen runt nacken. Somnade och sov till klockan 9 när det var dags för mera medicin. Sov sedan till 11.00 och intog en våldsam frukost bestående av 2 små brödbitar utan kanter och en halv barnmatsburk.
Nu är klockan 13.00 och jag har smällt in nya tabletter efter en lång väntan. Har lite potatismos på avsvalning så snart blir det lunch.

Resten av dagen gick förvånansvärt bra. Det gick att svälja och prata någotsånär, men när klockan närmade sig 20.00 och det var en timme kvar till medicineringen så skar det i halsen något fruktansvärt. Efter sista kvällstabletten och lite Fångarna på fortet var det bara att slänga sig i sängen och hoppas på att ett mirakel skulle inträffa under natten. Det gjorde det ju i och för sig inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar