torsdag 6 januari 2011

En dag ute i naturen!

En kall och blåsig dag är snart till ända.Har ju spenderat dagen på lanskapsstafetten i Pyhäjärvi.Tidig väckning(bussen for 07.00) flera timmar i buss och flera timmar ute i kylan.Det känns ju som -30 när det blåser samtidigt om ni inte visste det.Sådana människor som utsätter sig för detta en dag när man annars kunde krypa ännu längre in under täcket och ta en ordentlig sovmorgon och en mysdag i soffan eller framför spisen kallar jag riktigt IDROTTSFOLK. Det skall finnas ett äkta genuint intresse för skidsporten,för annars gör man det bara inte.

Att det sen går lite sämre än ifjol och att det tog lite längre tid än menat att komma runt banan spelar liksom ingen roll.Huvudsaken är att man är med och kämpar så gott man kan.Ingen kan kräva mer.


Imorgon är det igen dags att köra en jobbdag.Som belöning får man 2 dagar ledigt.Det här borde riksdagen ta sig en funderare över.Den nya lagen som betyder att man jobbar 1 dag,har ledigt 1,jobbar 1, har ledigt 2 och så vidare.Kanske folk kunde tänka sig att tillbringa några år till ute i arbetslivet i såfall?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar