lördag 12 februari 2011

Utedag i Nykarleby

Har tillbringat dagen på FSSM tävlingar i ett soligt men kallt Nykarleby. Skulle det ha varit -5 och solsken skulle det har varit perfekt att vara ute, men bara man höll sig i solen så var det nog okej i allafall.

Jag har ju bevittnat ett visst antal skidtävlingar genom åren, och den senaste tiden har grillkorvens pris stigit med hutlösa 50 cent på vissa ställen. Alltså för en liten fjuttig korv fick man idag betala 1.50€. Det är ju ett helt korvpaket! Sålde och grillade själv korv på en tävling för 2 veckor sedan och kan ju konstatera att det är bra mycket enklare att sälja den för 1€/st än 1.50€/st. Oftast köper ju folk 2 stycken korvar ifall de kostar 1€, medans de tar bara 1 korv ifall priset är 1.50€. Det betyder ju att fler korvar säljs och mera klirr hörs i kassan. Men var och en med sitt!

Undrar om det skulle ha kostat 2 € att parkera cykeln också eller hade den sluppit in för 1 € eftersom den har bara två hjul?

Allt detta hinner man fundera över i väntan på att herrarna skall starta.



Imorgon är det ju en helt annan dag...............................IDOL dag. Hoppas på en lysande konsert med många musikaliska upplevelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar