tisdag 27 december 2011

Julen 2011

Det var längesen det blev skrivet någonting på denna sida. Lathet, trötthet med mera tror jag är orsaken.
Men nu har vi i allafall firat jul, eller var det midsommar eller påsk.....vem vet. Kvällstid kunde man inbilla sig att det var vitt och kallt ute och på så sätt få lite julkänslor, men dagtid fick man nog fundera varför man i hela fridens namn har hängt upp allt julpynt.

Detta var alltså vad jag hade önskat mig

Nåja, mat har vi ätit i massor, och snälla måste vi ha varit eftersom tomten kom med en massa julklappar. På julaftonen var vi hemma och hade besök av mina föräldrar och min lillebror. Vi fixade maten och jag tror starkt att den fick godkänt. På juldagen drog vi vidare till Ytterjeppo för att fortsätta frossandet där, och ännu vidare till fasters på kvällen.

Nu har jag ledigt fram till den 4.1.2012, och dagarna kommer att innehålla så lite program som möjligt. Mellandagsrean kommer inte att förgylla någon dag kan jag dock med säkerhet avslöja. Den trängseln klarar jag mig väldigt bra utan.

1 kommentar:

  1. Hoppas ni hade en fin jul..och att ni inte blåst bort med Dagmar!;) Mellandagsrean kör jag på nätet,lugnt å skönt att sitta framför datorn å ändå få pengarna att rulla..;)

    SvaraRadera