lördag 31 december 2011

2011!

Gick runt med min kompis, ni vet han som suger damm, och funderade över året som gått. Det blir ju lätt så en dag som denna när man skall släppa ett år och påbörja ett nytt. Det hinner hända ganska mycket på ett år fast det känns som om det skulle ha gått alldeles för fort.

Nåja hur som helst så var det några saker som jag mindes direkt.

2011
Var året när jag fyllde 30 men fortfarande känner mig som 20

I april kom det första tecknet på att man börjar bli äldre, jag fick diabetes och går numera på medicin på grund av detta. Sköter mig ypperligt enligt mig själv med förhoppning om att slippa insulinsprutorna så länge som det bara är möjligt. Allt ont för ju något gott med sig också, och i och med att jag inte äter socker och motionerar flera gånger i veckan så rasade även kilona. Numera är jag 25 kg lättare än ifjol denna tid och något nyårslöfte om att gå ner i vikt kommer jag inte att avge.

I juni dog moffa efter en lång tids kamp mot cancern.

Sommaren gick i jobbets tecken på dagis, och det var då som jag insåg, med hjälp av alla gulliga dagistanter att jag inte alls skall jobba inom skolvärlden utan att min plats finns på dagis. Så i september inledde jag mina vuxenstudier på Kristliga folkhögsskolan i Nykarleby med slutmålet att bli barnledare och ha kompetensen att få jobba på dagis. Det var det absolut bästa valet jag gjort under 2011.

Sen får vi inte glömma bort den förbannade tonsilloperationen. Fast (peppar, peppar) inte en endaste liten förkylning på hela hösten har jag haft.
Nu tar jag nya tag mot ett innehållsrikt 2012!
Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar