fredag 26 augusti 2011

Dagens goda gärning

I trädgårdslandet skiner dessa så vackert. Ikväll förgyllde jag den varma men gråtrista kvällen med att ge mamma och farmor varsin solros. Underbart vackra blommor!





Dessutom pryder en vårt matbort, och resten kommer småfåglarna att få njuta av i vinter.

lördag 20 augusti 2011

Första jobbveckan avklarad

Ja där for en vecka då igen. Första veckan på jobbet har bara runnit iväg. Kommer alla veckor att gå lika fort så är det inte länge innan julklapparna borde vara färdigt inhandlade och inslagna.

Börjar ha det mesta klart inför min egen skolstart här senare i höst. Men innan det så skall tydligen mina halsmandlar plockas bort nu då. Fick liksom det där förbannade brevet i fredags och jag kan helt klart meddela att det inte lockar det allra minsta att gå med sjuk hals i 2 veckor och leva på den där äckliga naturell jogurten. Livet som diabetiker gör ju att den goda kalla glassen och de söta sopporna inte duger. Kan man kanske be om att få vara nersövd och leva i dropp under tiden det läker? Med alla dessa värkmediciner man skall stoppa i sig men knappt någon mat så lär väl resultatet bli magsår eller något liknande. Nåja det är ju 3 veckor till detta ännu så livet rullar vidare framåt.

torsdag 4 augusti 2011

Projektet avslutat

Har haft detta projekt i åtanke nu en längre tid. Och igår påbörjades det och idag avslutades det. Mest synd var det om sambon som nästan stod med skyffeln i hand två dygn i sträck. Tack!





Inget växte ju där i hörnen eftersom solen ligger och gassar från tidig morgon. 

måndag 1 augusti 2011

Semesteruppdateringar!

Vi styrde kosan norrut i förra veckan, nämligen mot IKEA, och hade beslutat oss för att övernatta istället för att trötta köra hem samma dag. Det var då vi hade tur och hamnade här bland Gant kuddar och täcken.

Dessutom var vi ju tvugna att använda dessa 150 € Gant badrockar (sambon kollade nere vid receptionen där de fanns till salu) så fort vi kände för att slänga oss i varsin Fatboy ute vid poolen. Tunga dagar!

Vi befann oss alltså på Spa Hotell Cape East i Haparanda.

Väl hemma var det dags att fixa till sig och åka på bekantas bröllop. Eftersom vi kvällen innan hade varit på 30 års fest var det underbart att få åka till frissan på lördagsmorgonen och få håret fixat åtminstone.
Kände mig riktigt till min fördel denna lördag!

Söndagen var dagen då alla inköpta IKEA grejer skulle upp och monteras ihop. Det blev lite fler hyllor till datarummet och mera lådor för förvaringen.

Ordning och reda skall det vara!

Istället för tavlor kan man lika gärna använda sig av böcker.

Nu fortsätter vi semestra i ännu 2 respektive 3 veckor.